به گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران، رجبعلی خسرو آبادی افزود: اگر مسیری به اشتباه انتخاب شود هرچه سریعتر حرکت نمایید از مسیر اصلی و مقصد دورتر خواهید شد و گاهی از حرکت ایستادن از ادامه دادن مسیر بهتر است، ابتدا بایستی بررسی نماییم آیا مسیر انتخابی راه صحیح است بعد ادامه راه دهیم، ما نام میراث فرهنگی را گرفته ایم ولی اصل ماهیتی آن را فراموش کردیم ،موزه ها اماکنی هستند برای معرفی فرهنگ و تمدن این سرزمین کهن که بایستی به درستی معرفی شوند تا نسل های جدید با هویت خود آشنا شوند .
خسروآبادی در بازدید از موزه فرش افزود: در در اولین دیدار کاری با رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص استفاده از ظرفیت شوراهای محل در حفظ و حراست از آثار تاریخی مدد خواهیم گرفت.
وی اظهار داشت در شهر تهران نزدیک به 374 محله وجود دارد که هرکدام دارای شورایاری می باشد، با توجه به تعداد نیروی مراقب آثار و حجم بالای آثار تاریخی در استان عملا\" امر حفاظت مستمر از آثار و ابنیه های تاریخی به ویژه در بافت تاریخی تهران قدیم بدون همیاری و همکاری شورایاری ها ی محل میسر نخواهد بود و یقین دارم بهترین حافظان میراث فرهنگی ساکنین محله می باشند و اگر فردی قصد تخریب و حتی تعرض در حریم آثار تاریخی و ثبتی را داشته باشد پیش از هرگونه اقدام پیشگیرانه سازمان میراث فرهنگی مردم محل هستند که مانع اقدامات متخلف خواهند بود .
خسروآبادی در بازدید از بخش مرمت موزه فرش ضمن استماع صحبت های کارشناس مرمت ،در خصوص میزان فرش هایی که نیاز به مرمت دارند افزود: آنچه که من به آن اعتقاد دارم و می بایست روی دهد تعیین بودجه عملیاتی برای مرمت فرش ها است.
وی از مدیر موزه خواست تا با برآورد کلی از میزان هزینه و زمان مورد نیاز برای فرش هایی که نیاز به مرمت دارند ، بودجه عملیاتی را اعلام نماید تا این اقدام با مشارکت و بهره گیری از ظرفیت های کارشناسان فعال در بخش خصوصی هرچه سریعتر اجرایی شود تا ضمن حفظ از این هنر ایرانی میزان فرش های که قابلیت موزه ای دارند افزایش یابد.
وی خاطر نشان کرد: این نکته بایستی در نظر گرفته شود که در کنار حفظ آثار میزان کیفت حفظ نیز بسیار حائز اهمیت است.
خسرو آبادی در دیدار با کارکنان موزه ضمن شنیدن نقطه نظرات و کاستی های با بیان خاطره ی بازدید از شهر سوخته عنوان کرد: گرمای صحبت و دانش بالای راهنمای این اثر تاریخی سبب گردید تا علاقه حاضران برای دانستن تاریخ شهر سوخته دو چندان شود پس اگر علاقه مندی و رضایت در چهره موزه داران مشهود باشد قطعا میزان علاقه مندان به موزه و حفظ میراث فرهنگی در بین آحاد جامعه افزایش خواهد یافت.
مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران گفت: بایستی کتابچه ای از فرش های موجود در موزه به تفکیک هر استان و منطقه آماده شود تا برای استانداران و مدیران کل میراث فرهنگی ارسال شود و در آن شرایط لازم از قبیل فضای نمایشگاه، امکانات و هزینه مورد نیاز برای به نمایش گذاشتن فرش ها اعلام شود تا با اعلام آمادگی و تامین امکانات مورد نیاز، نمایشگاهی از فرش های منتخب در استان برگزار گردد.
این مقام مسئول اظهار داشت: این طرح میتوان اقدام مهمی را در معرفی هویت ،فرهنگ و هنر هر استان و همچنین معرفی موزه اجرا کند.
/108
انتهای پیام/